Fakılı Yeniyurt İlkokulu

Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

Misyon: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: SINIF ÖĞRETMENLİĞİ: 2

WEB - https://fyeniyurt.meb.k12.tr

Adres - Fakılı Yeniyurt İlkokulu Müdürlüğü

Öğretim Şekli :NORMAL (BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF )

Yerleşim Yeri - FAKILI MAH YENİYURT SOK. ARABAN GAZİANTEP

Adres - Fakılı Yeniyurt İlkokulu Müdürlüğü